CATERING

Op veler verzoek verzorgt Meneer de Groot nu ook uw catering. Voor iedere gelegenheid, privé of zakelijk, regelen wij uw catering in ‘Meneer de Groot stijl’

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Stuur ons een bericht, wij zullen binnen 24 uur reageren.

EVENTS

Restaurant Meneer de Groot is de ideale locatie voor speciale gelegenheden, groepen en feesten.

Restaurant Meneer de Groot heeft zich weten te vestigen als informele ontmoetingsplek van Gorinchem en omstreken. Door zijn karakter en charmes weet Meneer de Groot de perfecte atmosfeer te bieden voor vele verschillende gelegenheden.

Gevestigd in het hartje van Gorinchem verwelkomd Meneer de Groot met veel genoegen zowel zakelijke als private events. Ons restaurant bied de perfecte setting voor meetings, introducties, fondswervingen of privé feesten. Waarbij wij voor U en uw gasten een prachtige lunch of diner kunnen verzorgen. Daarnaast zijn wij zelf erg trots op onze flexibiliteit waardoor wij maatwerk kunnen leveren en bijna alles mogelijk is. 

Onze locatie kan worden gebruikt door groepen vanaf 6-100 personen en is de perfecte plaats om zakelijke/privé events te verzorgen zoals; Nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, workshops, trainingen, afscheidsborrels, meetings, bruiloften en verjaardagen. Hierbij kunnen wij Uw event ondersteunen met cocktails , wijnarrangementen, lopend buffet, kleine hapjes of menu’s met meerdere gangen. Het team van restaurant Meneer de Groot kijkt er naar uit om samen met U het evenement te ondersteunen en te laten verlopen zoals U wenst!

Wilt U een evenement houden bij restaurant Meneer de Groot, neem dan gerust contact op met onze manager. 

Good Food is Good Mood